AW Urval AB

Som projektledare hos Varbergs Bostad får du en nyckelroll i stadens utveckling

Varberg är en av landets attraktivaste kommuner. I dag bor och trivs nästan 63 000 stora som små, unga som gamla, här. Redan inom tio år räknar kommunen med att vara 80 000 invånare. Trycket på bostadsmarknaden är mycket stort. Som stadens största hyresvärd har vi ett extra ansvar och planerar för ett fortsatt högt tempo i fastighetsunderhåll och nyproduktion.

Därför söker vi nu en driven och erfaren projektledare, som kan hjälpa oss att bygga och utveckla framtidens Varberg.

Det här är vi!
Varbergs Bostad är kommunens största hyresvärd med ca 5 300 lägenheter. Vi är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB, som ägs av Varbergs kommun. Som en aktiv samhällsaktör i Varberg är vi mitt uppe i en spännande resa och har som mål att de kommande åren bygga 1 000 nya lägenheter i Varberg. Vår värdegrund – mod, ansvar och delaktighet – är en ledstjärna för att vi tillsammans ska klara av de utmaningar vi står inför.

Det här är jobbet!
Hos oss kommer du tillsammans med dina kolleger att få en nyckelroll när det gäller att utveckla och vårda vårt fastighetsbestånd vilket är avgörande för Varbergs framtida utveckling.

Som projektledare kommer du att arbeta med nyproduktion, om- och tillbyggnad, renovering och underhåll. I dina projekt kommer du att ha budgetansvar, arbeta både med interna- och externa intressenter, hantera upphandling och projektering, utreda, planera och se till att saker blir genomförda så som det är bestämt.

Nyckeln till framgång handlar om att utifrån förväntningar kunna ställa krav, samt skapa förutsättningar för en god lönsamhet i projekten.

En del av det vi arbetar med för tillfället kan du läsa mer om på www.varbergsbostad.se/Nybyggnation/

Det här erbjuder vi!
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Placeringen är vid avdelningen Fastighetsutveckling på Varbergs Bostad i centrala Varberg.

Vi erbjuder avtalspension, trygghetsförsäkring vid skada, subventionerad friskvård (träningskort, massage med mera) samt löneutfyllnad i samband med föräldraledighet.

Vi erbjuder också goda möjligheter till personlig utveckling. Vi ser positivt på kompetensutveckling och arbetar fortlöpande med utbildning inom olika områden, såväl individuellt, inom avdelningen som i företaget i sin helhet.

Det här är du!
Du har högskole-, master- eller civilingenjörsutbildning inom byggnation eller en kvalificerad yrkesutbildning inom bygg, som kan bedömas som likvärdig. Du har också minst några års erfarenhet av att ha arbetat som projekt- eller byggledare eller har haft någon annan arbetsledande befattning inom byggbranschen.

Som person är du strukturerad, målinriktad och ansvarsfull. Du trivs med att driva dina projekt framåt, ser till att saker bli gjorda på rätt sätt och i rätt tid, även om det ibland kan vara många bollar i luften samtidigt. Du har lätt för att samarbeta och bygga nätverk, både internt och tillsammans med externa partners och leverantörer. Och sist, men inte minst, har du en positiv inställning och ser möjligheter där andra ser problem.

 

Skicka din ansöka redan i dag!
Du söker tjänsten som projektledare via Aw Urval, det rekryteringsföretag vi samarbetar med. Rekryteringen sker fortlöpande. Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Brandqvist på telefon 0738-43 01 25.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/31
Publicerat 2019-04-09
Sista ansökningsdag 2019-07-04

Tilbage til Ledige stillinger