AW Urval AB

Fredblad Arkitekter söker en erfaren och engagerad byggnadsingenjör

Vi söker dig med flera års erfarenhet av projektering av byggnader. Hos oss är du en del av ett team av projekterande arkitekter och ingenjörer. Du medverkar i eller leder arbetet i projekteringsfasen och kommunicerar med sidokonsulter, leverantörer och entreprenörer. Du stöttar också yngre medarbetare i frågor som rör byggnadsteknik och projektering. Erfarenhet av BIM och vana att arbeta i ArchiCAD är meriterande men inget krav. Som person är du ansvarstagande och har en positiv inställning som smittar av sig. Du talar och skriver flytande svenska.

Om Fredblads

Fredblad Arkitekter är ett av västkustens ledande arkitektföretag med ca 35 anställda på våra kontor i Halmstad och Göteborg. Vi vill bidra till ett hållbart samhälle och arbetar aktivt med miljöfrågor, både i uppdragen och den egna verksamheten. Tillsammans har vi lång erfarenhet av byggnadsutformning, men vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt, våra rutiner och användandet av digitala verktyg.

I Göteborg har vi nyligen flyttat till nyrenoverade lokaler där ett gott gäng på 13 personer arbetar och som med dig ska bli 14. Hos oss är medarbetarnas välmående i fokus och som arbetsgivare prioriterar vi anställningstrygghet, arbetsglädje och hög kvalitet.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Fredblads Arkitekter med AW Urval. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ann Willner på 0760-258008  eller Malin Brandqvist på 0738-430125. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan! 

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/33
Publicerat 2018-12-20
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Tilbage til Ledige stillinger