AW Urval AB

AJ Produkter är en helhetsleverantör av inredning till kontor, skola, lager och industri. Med egen produktutveckling, design och produktion kan vi erbjuda våra kunder attraktiva produkter till rätt pris. AJ Produkter grundades 1975 i Hyltebruk, Halland. Idag ligger huvudkontor och centrallager i Halmstad och familjeföretaget har vuxit till en internationell koncern med en planerad expansion. Vi bedriver verksamhet i 19 länder och är ca 900 anställda.

Vill du vara en del av AJ Produkter i Halmstad och jobba inom området lager och industri. Vi söker nu en driven och affärsmässig Teknisk Projektsäljare. 

Om tjänsten
Som projektsäljare får du använda ditt affärssinne och förmåga att sälja i en spännande roll inom vårt lager- och industrisegment. Du får vara med att driva och utveckla försäljningen inom distriktet Södra Sverige. I säljprocessen arbetar du självständigt och driver affären från första kundkontakt till leverans, alltid med fokus på helhetslösningar och att tillgodose kundernas behov. Affärsområdet kräver ofta unika, välplanerade lösningar som du tar fram tillsammans med kunden. 

I din roll rapporterar du till Business Area Manager och kommer att ingå i ett team där glädje och passion för sälj och våra produkter präglar det dagliga arbetet. Internt kommer du att samarbeta med konstruktionsavdelningen, säljkoordinator och supply.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av projektförsäljning inom B2B och vi ser det som meriterande om du har branscherfarenhet eller kommer från en närliggande bransch samt ett intresse för lager och industriprodukter. Vidare tror vi att du har ett tekniskt intresse och gärna en utbildning från gymnasium, högskola eller kvalificerad yrkesutbildning med teknisk inriktning. Du är van att arbeta strukturerat med moderna och verksamhetsstödjande IT-system såsom CRM samt ritprogram.

AJ Produkters kärnvärden är Lyhörda, Kunniga, Smarta och Hjälpsamma vilket genomsyrar vilka de är och hur de arbetar, internt och mot kund. På AJ finns ett genuint intresse, en vilja och förmåga att hjälpa andra till rätt lösningar vilket vi tror att även du brinner för. Tjänsten innebär självständigt arbete ute på fältet med stort eget ansvar. Som person är du mål- och resultatfokuserad och driver affären i hamn på utsatt tid. I rollen träffar och samarbetar du med många olika personer, internt som externt, och därför tror vi att du har en hög social förmåga, lätt att kommunicera och skapa goda relationer.  

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar AJ Produkter AB med AW Urval. Har du frågor angående tjänsten besvaras dessa av Malin Brandqvist på tel 0738 43 01 25 eller Ann Willner på tel. 0760 25 80 08. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt på www.awurval.se då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag: 2021-01-17. 

AW Urval är specialister på att rekrytera chefer, ledare och nyckelpersoner i Halmstad, Halland och södra Sverige.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/21
Publicerat 2020-12-22
Sista ansökningsdag 2021-01-17

Tilbage til Ledige stillinger