AW Urval AB

Har du erfarenhet från energi och bygg? Vi behöver förstärkning till vårt team och söker därför en besiktningstekniker till vårt team.

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2017 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, som genomsyrar hela företaget. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Som besiktningstekniker hos oss är

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra besiktningar av hus som ligger ute på försäljningsmarknaden, så kallad överlåtelsebesiktning. Arbetet innebär att du utför besiktning av hus för att säkerställa dess status med hjälp av olika arbetsverktyg och dina sinnen.  

Andra arbetsuppgifter energideklarationer av villor & flerfamiljshus. Detta innebär att du kommer att utföra besiktningar, beräkna energianvändning för byggnader och upprätta energideklarationer i syfte att minska byggnaders energianvändning och miljöpåverkan. Jobbet kan också komma att innebära arbete med entreprenadsbesiktningar, utredning av inomhusmiljöproblem, krypgrundsinstallationer, försäkringsbesiktningar och andra byggnadstekniska tjänster inom Anticimex. Du kommer att utföra ditt arbete runt om i Halland.  

Vi erbjuder dig

  • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor.
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning.
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka.
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify.

Vem är du?

  • Du har examen från relevant utbildning inom bygg- och anläggning, alternativt praktisk erfarenhet inom husbesiktning, nyproduktion, byggskador, renovering, el, VVS, energi eller ventilation. 
  • Du behöver inte vara certifierad energiexpert utan det är målet att du ska bli hos oss. Dock ställer Boverket krav vad gäller utbildning samt praktisk erfarenhet för att erhålla certifieringen.
  • För rollen krävs det att du innehar B-körkort. 

Som person är du förtroendeingivande, pedagogisk, noggrann och analytisk. Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Det är viktigt för dig med service och du trivs i en roll där du skapar goda kontakter med både kunder som kollegor. 

Ansökan

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor angående tjänsten besvaras av  Ann Willner tel 0760 25 80 08 eller Malin Brandqvist tel. 073 843 01 25. Sök tjänsten via www.awurval.se

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/32
Publicerat 2018-12-18
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Return to job vacancies