AW Urval AB

På Konecranes hamnar du i händelsernas centrum. År 2013 lanserade vi världens första elhybrid och med tanke på hur mycket som är på gång med energieffektivisering, automation och uppkopplade maskiner, kan du förvänta dig en spännande tillvaro! Du får en rolig och varierande arbetsdag där din övergripande arbetsuppgift är att utveckla stora, komplexa kundspecifika och högteknologiska maskiner.

På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.

Om tjänsten
Du är en analytisk problemlösare som arbetar med produktegenskaper på teknikövergripande systemnivå, men som ändå har god förståelse för ingående tekniska lösningar, dess möjligheter och begränsningar.

En viktig arbetsuppgift är att optimera maskinarkitektur med hänsyn till modularitet och konfigurerbarhet inom funktionalitet, prestandanivå, tekniska lösningar, funktionssäkerhet och tillverkningskostnad. Som stöd för ditt arbete är du väl förtrogen med datormodellering- och simulering.

En annan arbetsuppgift är att definiera, allokera och styra systemkrav till olika nivåer i en produkthierarki hela vägen från definition till verifiering och validering av den färdiga konstruktionen. Du kommer i arbete att ha ett djupt samarbete med specialister inom olika teknikområden, såväl inom Konecranes som externt.

Om dig
För att lyckas i denna tjänst är det viktigt med en djup och bred teknisk förståelse. Detta kräver både att du har civilingenjörsutbildning inom t.ex. maskinteknik, mekatronik eller teknisk fysik, och att du har arbetat med relevanta arbetsuppgifter inom maskin- eller fordonsindustri under minst 5 år.

Är du dessutom förtrogen med något av nedanstående, vill vi gärna komma i kontakt med dig;

  • Modellbaserad systems engineering (MBSE), där vi specifikt önskar erfarenhet av OMG SysML®.
  • Simulering av dynamiska system i Matlab/Simulink eller motsvarande,
  • Dokumenterat arbete i produktutvecklingsprojekt i internationell miljö.
  • Maskinsäkerhet, produkstandarder och riskbedömningar.
  • Elektriska maskiner, dess styrning och säkerhet.

Tjänsten ställer stora krav på samarbete och kommunikation över avdelningsgränserna, samt förmåga att dokumentera sitt arbete på ett strukturerat sätt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning.

Kontakt
Frågor kring tjänstens innehåll besvaras av Anders Nilsson, Technical Director Konecranes Lift Trucks, anders.nilsson@konecranes.com, +46 7611 73307. Frågor kring rekrytering och ansökan besvaras av Malin Brandqvist tel 073 843 01 25 eller Ann Willner tel 0760 25 80 08. Ansökan till tjänsten sker via www.awurval.seAnställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Markaryd
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2019/7
Publicerat 2019-04-11
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin