AW Urval AB

En typisk dag som besiktningstekniker hos oss innebär att du utför överlåtelsebesiktningar men du gör även mycket annat. Du träffar människor och bedömer olika hus. Ett hus är inte det andra likt är ofta en vanlig utmaning för oss. Det kan även innebära att du utför energideklarationer av villor & flerfamiljhus och certifierad energiexpert blir du hos oss. Det är väldigt varierande arbetsuppgifter, du möter människor i hela Halland och kan få göra entreprenadbesiktningar, utredningar av inomhusmiljöproblem, krypgrundsinstallationer och andra tjänster som vi erbjuder våra kunder. 

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, som genomsyrar hela företaget. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vi erbjuder dig

  • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande internutbildning
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

För att kunna bli certifierad energiexpert och besiktningstekniker hos oss...

  • Behöver du ha en högskoleutbildning inom bygg, bygg- och fastighetsekonomi eller relevant tvåårig KY-utbildning inom bygg- och anläggning eller liknande samt praktisk erfarenhet inom förvaltning, husbesiktning, nyproduktion, byggskador, renovering, el, VVS, energi eller ventilation.
  • Målet är att du ska bli certifirad energiexpert hos oss. 
  • Ett krav är att du har B-körkort. 

För att trivas i rollen som besiktningstekniker...

behöver du känna dig bekväm att möta olika människor och samarbeta med andra. För din egen skull är det en fördel om du är pedagogisk, noggrann och analytisk. Det är viktigt att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. 

Ansökan

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor angående tjänsten besvaras av Malin Brandqvist tel. 073 843 01 25. Sök tjänsten via www.awurval.se

Välkommen med din ansökan!

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2017 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Halmstad/Helsingborg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/30
Publicerat 2019-11-30
Sista ansökningsdag 2020-01-28

Takaisin avoimiin työpaikkoihin