AW Urval AB

Luminell Group was founded in 2010 and develop, sell and deliver critical light solutions for demanding use. The Group is constantly challenging the established and has a passion to help both basic and advanced users all over the world in need of appreciated and lasting visibility solutions.

Vill du jobba med en spännande produktportfölj, kunna påverka din vardag och resa i Europa på ett företag i stark tillväxt?  Då kan detta vara en tjänst för dig!

Som Teknisk säljare kommer du att bearbeta kunder inom den marina sektorn. En stor del av ditt arbete kommer att handla om nykundsbearbetning samtidigt som du har ansvar för utvecklingen av befintliga kunder och kundsegment, skapar relationer och utvecklar dina nätverk hos redare, designföretag, integratörer och installatörer. Du kommer att föreslå tekniska lösningar och ge offerter till kund. I tjänsten har du ca 50 resdagar per år i Europa, deltar på mässor och i andra säljaktiviteter. Du rapporterar till Försäljningschefen. 

Vem är du?
I grunden har du en relevant teknisk utbildning, lägst gymnasienivå. Du har flera års arbetslivserfarenhet just inom den marina sektorn. Erfarenhet av försäljning av marin utrustning till den professionella sjöfarten är mycket meriterande.

Du har en mycket god teknisk förståelse och drivs också av att övertyga kunder om att välja rätt lösning där inte pris utan helhetslösningen är den primära konkurrensfaktorn. Du brinner för teknik och sätter upp höga mål för dig själv samt söker aktivit nya utmaningar och når resultat. Som person har du lätt för att skapa kontakter och underhålla dina nätverk. Du har en bra blick för affärsmässiga principer och ett gott öga för kvalitet. 

Du erbjuds en utmanande roll med möjlighet att påverka metoder och arbetssätt. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas vidare i företaget. I Luminell Group kommer du arbeta med en grupp människor där dagarna präglas av teknik, kundfokus, kvalitetsfokus samt ett serviceorienterat mindset.

Du finner mer information om gruppen på www.luminell.com
Företaget är beläget i Halmstad

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Luminell med AW Urval AB. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor angående tjänsten besvaras av Malin Brandqvist tel. 073 843 01 25 eller Ann Willner tel 0760 25 80 08. Sök tjänsten via www.awurval.se Välkommen med din ansökan!! 

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Ospecificerad arbetsort
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2019/18
Publicerat 2019-08-15
Sista ansökningsdag 2019-09-15

Retour aux postes vacants