AW Urval AB

Har du tekniskt intresse och erfarenhet av arbete som säljare? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. 

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med försäljning av avancerade byggprodukter. I ditt arbete ingår det att du kalkylerar, prissätter och lämnar offert på efterfrågade produkter. Även lättare konstruktioner ingår. Vidare kommer du att vara ansvarig för konsultation, måttagning och visst försäljningsarbete ute hos kund. Arbetet innehåller rutinuppgifter men du förväntas även driva projektledning i samråd med kund och dina kollegor. Många av kunderna är återkommande och försäljningen bygger på att fortsätta etablera långsiktiga relationer. Du kommer att ingå i ett team av bl.a. säljare, konstruktörer och inköpare där du rapportera till regionchefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor och har en känsla för god service. Du arbetar noggrant och strukturerat med en hög ansvarskänsla för ditt arbete. För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du har erfarenhet av liknande arbete i byggbranschen samt ett genuint intresse för teknik. Vidare tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller motsvarande. Du har goda kunskaper i officepaketet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor angående tjänsten besvaras av  Ann Willner tel 0760 25 80 08 eller Malin Brandqvist tel. 073 843 01 25. Sök tjänsten via www.awurval.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/28
Publicerat 2018-11-01
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Terug naar vacatures