AW Urval AB

Varbergs Bostad är kommunens största hyresvärd med 5 300 lägenheter. Vi är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB, som i sin tur ägs av Varbergs kommun. Som en aktiv samhällsaktör i Varberg är vi mitt uppe i en spännande resa och har som mål att de kommande åren bygga 1 300 nya hyresrätter i Varberg. Vår värdegrund – Mod, Ansvar och Delaktighet – är en ledstjärna för att vi tillsammans ska klara av de utmaningar vi står inför.

Varberg växer och vårt uppdrag är att bostadsförsörja Varberg. Därför söker vi dig som vill vara med och bidra till en stad i ständig utveckling. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och arbeta med en bred variation av projekt. 

Som projektledare hos oss kommer du att tillhöra avdelningen fastighetsutveckling och arbeta med nyproduktion, om- och tillbyggnad, renovering och underhåll. Läs mer om projekten: https://www.varbergsbostad.se/Nybyggnation/

Du har budgetansvar i dina projekt, arbetar med interna- och externa intressenter, upphandling, projektering, utredning, planering och genomförande. Nyckeln till framgång handlar om att omsätta ställda krav och förväntningar samt att förutsättningar skapas för en god lönsamhet i projekten.

I tjänsten som projektledare ingår ansvar för:

  • att leda projekt från projektering till överlämnande
  • ekonomisk uppföljning och rapportering
  • att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvar genom hela projektet

Vi ser gärna att du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom byggområdet, kvalificerad yrkesutbildning inom bygg eller motsvarande erfarenhet som kan bedömas likvärdigt. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att ha arbetat som projekt- eller byggledare eller inom byggbranschen i arbetsledande befattning. 

För att trivas i rollen driver du självständigt dina projekt framåt. Som person är du målinriktad, strukturerad och ansvarsfull. Förutom detta har du god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Vi erbjuder

  • Avtalspension
  • Trygghetsförsäkring vid skada
  • Subventionerad friskvård (träningskort, massage m m)
  • Utfyllnad vid föräldraledighet (genom löneutfyllnad för tjänstemän och genom ansökan via AFA försäkring för kollaktivanställda)

Utbildning och utveckling
Det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi ser positivt på kompetensutveckling och jobbar med fortlöpande utbildning, både individuellt, inom avdelningen och med övriga delar av företaget inom olika områden. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.awurval.se. Rekryteringen sker löpande. Kontakta Malin Brandqvist, tel. 0738-43 01 25 vid frågor eller funderingar.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/31
Publicerat 2019-02-01
Sista ansökningsdag 2019-03-10

Wróć do ofert pracy