AW Urval AB

Vi behöver förstärkning till vårt team i Halland och söker därför en besiktningstekniker. I Halmstad har vi de senaste åren hamnat bland de tre främsta och fått utnämningen "Bästa kontor" på Anticimex i Sverige. Det är personalen som gör skillnaden och du kan vara en av de som är med i gänget.

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2017 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, som genomsyrar hela företaget. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

En typisk dag som besiktningstekniker hos oss innebär att du utför överlåtelsebesiktningar men du gör även mycket annat. Du träffar människor och bedömer olika hus. Ett hus är inte det andra likt är ofta en vanlig utmaning för oss. Det kan även innebära att du utför energideklarationer av villor & flerfamiljhus och certifierad energiexpert blir du hos oss. Det är väldigt varierande arbetsuppgifter, du möter människor i hela Halland och kan få göra entreprenadbesiktningar, utredningar av inomhusmiljöproblem, krypgrundsinstallationer och andra tjänster som vi erbjuder våra kunder.  

Vad är det bästa med Anticimex... 

Vi värnar om vår personal och våra värderingar är en viktig grundstomme. Att jobba hos oss innebär att du får möjlighet att växa som person och kompetensmässigt. Vi erbjuder en en gedigen introduktion och utbildning. Anticimex är en trygg arbetsplats och vi vill att du ska få möjlighet till att vidareutveckla dig och erbjuder fortlöpande intern utveckling. Vi ger frihet under ansvar och du har möjlighet att påverka ditt arbete. Som de flesta företag erbjuder vi tjänstepension, friskvårdsbidrag och utöver ett förmånspaket från Benify.  

För att kunna bli certifierad energiexpert och besiktningstekniker hos oss...

  • Behöver du ha en högskoleutbildning inom bygg, bygg- och fastighetsekonomi eller relevant tvåårig KY-utbildning inom bygg- och anläggning eller liknande samt praktisk erfarenhet inom förvaltning, husbesiktning, nyproduktion, byggskador, renovering, el, VVS, energi eller ventilation.
  • Målet är att du ska bli certifirad energiexpert hos oss. 
  • Ett krav är att du har B-körkort. 

För att trivas i rollen som besiktningstekniker...

behöver du känna dig bekväm att möta olika människor och samarbeta med andra. För din egen skull är det en fördel om du är pedagogisk, noggrann och analytisk. Det är viktigt att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. 

Ansökan

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor angående tjänsten besvaras av  Ann Willner tel 0760 25 80 08 eller Malin Brandqvist tel. 073 843 01 25. Sök tjänsten via www.awurval.se

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/32
Publicerat 2019-03-19
Sista ansökningsdag 2019-04-14

Wróć do ofert pracy