AW Urval AB

Vill du vara med och bidra till att Veterankraft fortsätter utvecklas?
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55+ och äldre. Veterankraft har idag 35 kontor runt om i Sverige. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare och äldre till privatpersoner och företag. Då företaget befinner sig i en expansionsfas söker vi därför en driven sälj- och bemanningsansvarig till vårt kontor i Halmstad. 

Om oss
Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara i centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss. 

Dina arbetsuppgifter
Som sälj- och bemanningsansvarig kommer du att ha ansvar för vår bank av veteraner. 

Du kommer att:

  • arbeta med att bygga upp och utöka veteranbanken.
  • arbeta med att bygga upp och utöka kundbasen.
  • ta hand om inkommande förfrågningar och order dagligen. 
  • matcha kundernas behov med rätt kandidat. 
  • utföra tidrapportering och annan administration. 
  • ha uppföljning och prospektering av veteraner och kunder. 


Vem är du? 
Vi söker dig som vill vara med och ta Veterankraft till nästa nivå. Du har tidigare erfarenhet från service och gärna från bemanningsbranschen. Har du arbetat i Intelliplan är det meriterande. Du har goda kunskaper i officepaketet och behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du självgående, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Du är driven och engagerad i ditt arbete och har affärsmässigt synsätt. I denna roll har du många kontaktytor med både veteraner och kunder, vilket kräver att du är en kommunikativ och har lätt att ta kontakt med nya människor. Tycker du om att arbeta i högt tempo och har lätt att prioritera då kommer du trivas i denna roll. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 


Kontakt
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor angående tjänsten besvaras av Ann Willner tel 0760 25 80 08 eller Malin Brandqvist tel. 073 843 01 25. Sök tjänsten via www.awurval.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön + provision
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1
Publicerat 2021-01-04
Sista ansökningsdag 2021-01-24

Inapoi la locuri de munca vacante