AW Urval AB

På Konecranes hamnar du i händelsernas centrum. År 2013 lanserade vi världens första elhybrid och med tanke på hur mycket som är på gång med energieffektivisering, automation och uppkopplade maskiner, kan du förvänta dig en spännande tillvaro! Du får en rolig och varierande arbetsdag där din övergripande arbetsuppgift är att utveckla stora, komplexa kundspecifika och högteknologiska maskiner.

På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.

Vi söker nu två konstruktörer till Konecranes i Markaryd som trivs att arbeta i en global miljö. 

Som konstruktör hos oss kommer du att arbeta med att genomföra och driva konstruktörsuppgifter i hela processen från start till slut. Du kommer att arbeta med att konstruera olika delar, göra anpassningar och varianter på våra befintliga och nya produkter och det handlar även om support mot våra underleverantörer, medarbetare i verkstaden, produktion samt service. Andra delar i arbetet är:

  • projektera, specificera, dimensionera, konstruera och dokumentera produkt- eller produktdelar
  • följa upp och validera konstruktionernas produktions- och användbarhet. 

Som medarbetare är du en viktig del i företaget och du får möjligheten att utvecklas samt växa i din roll. På Konecranes tar vi tillvara på våra medarbetare och det är inte ovanligt att du kan få chansen att gå vidare till andra roller i vårt globala företag. Du kommer även få möjligheten att resa i tjänsten och besöka leverantörer och medarbetare ute i världen. 

Vi söker dig som har:

  • Har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom mekanisk produktion. 
  • Behärskar 3D-CAD (Solid Works) och meriterande är om du har arbetat med Teamcenter (PLM).
  • Kunskap i hållfasthets - och materiallära.

För att trivas i rollen som konstruktör hos oss behöver du tycka om att samarbeta med kollegorna på andra enheter inom företaget. Ditt arbete underlättas av att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ett genuint intresse för ditt yrke samt att hålla dig ajour med utvecklingen inom aktuell teknik, säkerhet, kvalitet, miljö och produktanvändning är en förutsättning för att lyckas som konstruktör hos oss. Som person är du öppen, metodisk, har förmågan att analysera, hitta lösningar och skapa långsiktiga resultat. 

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 000 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande.

Ansökan
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor angående tjänsten besvaras av  Ann Willner tel 0760 25 80 08 eller Malin Brandqvist tel. 073 843 01 25. Sök tjänsten via www.awurval.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Markaryd
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2019/9
Publicerat 2019-05-17
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Tillbaka till lediga jobb